Hello World

Tijd voor wat oefening. Schrijven, zorgen dat de roest van de vingers verdwijnt. Hoe leuk vond ik het om voor mezelf woorden op papier tot een verhaal te smeden. Hoe lang is het geleden dat ik dat deed. Een puber was ik. Een mini. Nog ontzettend op zoek naar een eigen stijl. Soms heb ik die, denk ik, nog steeds niet gevonden. Nu nog volhouden: Schrijven voor de lol. Schrijven over genieten van kleine mooie dingen.

De aanleiding? Enigszins ondoordacht verzinnen dat ik instafamous wil worden. Een beroemdheid op Instagram. Met zoveel mogelijk volgers. Niet voor de roem maar als experiment. Hoe werkt dat en wat is de sociale dynamiek op zo’n platform? Ik ben benieuwd. Beroemd worden met kleine dingen, simpele dingen: #simplethings.

Voorlopig ben ik nog niet zo ver. Ik ben nog niet beroemd en relevante content ligt niet voor het oprapen. Je kunt natuurlijk niet elke dag dezelfde bak met yoghurt posten. En content moet eigenlijk naar elkaar verwijzen. Vandaar ook dit blog. Een blog over kleine dingen, simpele dingen.

♥ Dagmar

Placeholder Image

One thought on “Hello World

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s