Het leven is te kort voor supermarktport

Wijze woorden van mijn collega.

Het begon allemaal met onze voorliefde voor een goede lunch. Zelfbelegde broodjes met zalm, carpaccio of buffelmozarella, niets was te gek. Ons credo: Het leven is te kort voor elke dag een broodje kaas.

Maar hoe kom je dan bij port? Dat is mijn afwijking. Bourgondiër als ik ben, kan ik intens genieten van een mooie Franse stinkkaas. Het liefst met een glas port ernaast. Dan nu mijn bekentenis: Ik. Hou. Van. Supermarktport. De goedkoopste, zoete, meest ordinaire zooi. Lekker!

Mijn collega snapt dat niet. We kunnen elkaar vinden in goede (en meestal vrij prijzige) whisky. Dure kazen en warmgerookte zalm, enigszins snobistisch vinden wij elkaar in luxe etenswaar. Behalve dus port. Hij probeerde nog zo om ons credo om te buigen naar een les voor mij. Het leven is te kort voor supermarktport. Helaas, het helpt niet.

Gelukkig levert het wel mooie plaatjes op. Dan kan ik in ieder geval nog volhouden dat de supermarktport artistiek verantwoord is.

♥ Dagmar

20161118_223952

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s