Sterrenkijken

Klein, schattig, ietwat kneuterig, functioneel en, vooruit, een tikje claustrofobisch als je daar gevoelig voor bent. Afgelopen weekend was een belevenis die ik niet snel vergeet. Afgelopen weekend woonde ik in een sterrenkubus.

Een sterrenkubus is een zogenaamd “tiny house”: Een zo efficiënt mogelijk opgezet verblijf voor, in dit geval, 2 personen. Negen vierkante meter helemaal ingericht met alles wat je nodig hebt om comfortabel te wonen. Als bonus heeft elke kubus een koepel op het dak waardoor je de sterrenhemel vanuit bed kunt bewonderen. Eigenlijk dus een “Simple Thing” pur sang. Heerlijk was het er. Geen overbodige spullen maar ook zeker geen ontbrekende zaken.

Miste er dan helemaal niets? Jawel, een zonnetje. Ben je in zo’n prachtig buitengebied, is het ronduit pisweer. Ach, glaasje bokbier (van het huis) op de bank en het weer is zo vergeten. Jammer van het concept sterrenkubus maar ja, je kunt niet alles hebben.

Tot een uur of 8. Het hield op met regenen, de hemel brak open en de sterren spatten van de hemel:

koepel

♥ Dagmar

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s